Seasonic Prime Titanium

Va prezentam in continuare un video review realizat pentru sursa Seasonic Prime 850W Titanium, codul producatorului fiind SSR-850TD. Modelul prezentat se remarca prin silentiozitatea sa, sursele fiind practic fanless pana in load de 40%, asta datorita tehnologiei Premium Hybrid Fan Control. Certificarea Titanium care presupune o eficienta crescuta si garantia de 10 ani pe care o ofera producatorul sunt alte atuuri ce recomanda produsul. Intradevar acest model face parte dintr-o generatie mai veche  ce a fost scoasa din fabricatie, fiind inlocuita cu noua generatie, Prime Ultra, insa performantele noii generatii sunt superioare iar garantia produselor din aceasta serie a crescut la 12 ani. Modelul Prime Ultra corespunzator celui din review este SSR-850TR.

Vizionare placuta!

Noblechairs EPIC Real Leather

Desi acesta un review mai vechi vrem sa va reamintim de seria EPIC , prima serie lansata de cei de la Noblechairs.  Aceasta a fost urmata de seria ICON pe care o puteti gasi in site-urile colaboratorilor nostri, iar In curand va urma si seria HERO. Despre aceasta va vom prezenta mai multe cu alta ocazie.

Va lasam sa vizionati clipul pentru ca stim ca intotdeauna calitatea premium va incanta privirea!

Statia de lucru RAW Mechanic

Amicul nostru de la Ghidul DSLR a creat un build destinat creatorilor de continut foto-video despre care puteti citi in articolul de mai jos.

Carcasa folosita a fost noul model lansat de Fractal Design, extraodinarul Define R6, iar pentru racire a fost folosit “regele” coolerelor pe aer de la Noctua, notoriul NH-D15. Lecturare placuta!

Statia de lucru RAW Mechanic – Partea I – Alegerea componentelor

P.S.: Doritorii pot apela cu incredere la serviciile sale pentru o configurare.

Dragon War Gaming Table PGT-001

Prietenii de la PC Garage au primit pentru “review” unul din birourile noastre Dragon War. Mai jos puteti viziona parerea lor depre produs si o prezentare in detaliu. Produsul este disponibil in 2 variante de culoare (rosu si gri) si 2 dimensiuni (100 si 120 cm). Vizionare placuta!